Over Engage4

Engage4 is expert in skills-based employee volunteering: vrijwilligerswerk dat vertrekt van de competenties van de medewerkers. We gaan op zoek naar de juiste match tussen bedrijf en non-profit zodat ze van elkaar kunnen leren. Zo creëren we meerwaarde voor álle partners.

Om dat te realiseren, begeleiden we de samenwerking stap voor stap: van het in kaart brengen van de (gewenste) competenties en het aflijnen van de cases, over het matchen van bedrijf en non-profit, tot het ondersteunen van de cocreatie en het evalueren van de leerresultaten.

Met onze unieke expertise en doorgedreven maatwerk helpen we je als bedrijf om de kracht van maatschappelijk engagement en cocreatie te ontdekken: je kan je purpose als bedrijf heel concreet invullen, terwijl je medewerkers kansen krijgen om te groeien. En non-profit organisaties kunnen met de inzet vanuit de bedrijven concrete uitdagingen aanpakken en hun medewerkers extra waarderen en ondersteunen.

In het kader van De Warmste Week ondersteunt Engage4 sociale organisaties, verenigingen en bedrijven om goede projecten uit te werken op basis van de kennis en expertise van vrijwilligers. We doen dit via introsessies, workshops en advies op maat.

https://www.engage4.be/