Aanbod voor bedrijven

Introsessie

Zoek je als bedrijf nieuwe mogelijkheden om je maatschappelijk engagement waar te maken? Wil je jouw medewerkers de kans geven om hun expertise ook in de non-profit in te zetten? We laten je verschillende manieren zien om sociale organisaties te ondersteunen, en gaan dan dieper in op hoe je je medewerkers inzet als vrijwilliger, individueel of in team.

Geen data meer voorzien
Partner Engage4

Verdiepende sessies

IMPACT VERSTERKEN DOOR GOEDE VOORBEREIDING

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk. We geven je daarom ideeën en nuttige tips & tricks om een succesvol project met vrijwilligers op te zetten op basis van hun kennis en expertise.

Na deze sessie volg je best ook de sessie ‘Identificeren en vormgeven van je project’.

Geen data meer voorzien
Partner Engage4

IDENTIFICEREN EN VORMGEVEN VAN JE PROJECT

Je bent nu klaar om je medewerkers te laten volunteeren, maar hoe pak je dat concreet aan: zoek je korte of lange projecten, gaan je medewerkers individueel of in team aan de slag, werk je lokaal of digitaal,… In deze sessie helpen we je verder op weg zodat je het gepaste project voor jouw bedrijf kan opzetten.

Deze sessie is een vervolg op de sessie ‘Impact versterken door goede voorbereiding’

Geen data meer voorzien
Partner Engage4

VRIJWILLIGERSWERK KAN OOK VANOP AFSTAND: DIGITAAL SAMENWERKEN

Hoe kan je jouw medewerkers online laten volunteeren? Technologie is niet het hele verhaal! Ontdek welke projecten geschikt zijn voor online samenwerking en hoe je je medewerkers ook vanop afstand met veel engagement kan inzetten.

Geen data meer voorzien
Partner Engage4

Open advies moment voor bedrijven

Reserveer een uurtje advisering:
Geen data meer voorzien